Girls’ Day in Science med Hanne

Hanne Vilhelmsen er vores nyeste medlem af Guldastronaut-flokken! Hanne har rigtig mange års erfaring som lærer, STEM-konsulent, teknologiformidler, specialunderviser, undervisningsudvikler, og hun er i den grad en robot- og teknologinørd.

I Guldastronaut er vi enormt glade for at byde Hanne velkommen, og fra første øjeblik har Hanne været ansvarlig for vores Opfinderklub.

Tirsdag den 2. oktober skal Hanne være med til Girls’ Day in Science på Syddansk Sundhedsinnovation. Hun pakker kufferten med teknologi, elektronik og robotter, som pigerne kan bruge i deres udvikling af prototyper.

Girls’ Day in Science bliver holdt rundt omkring i hele landet, og er en dag hvor virksomheder og institutioner inviterer skolepiger til arrangementer med overskriften “Pigernes dag i naturfag”. Her kan de møde kvindelige rollemodeller, der til hverdag arbejder med teknologi på den ene eller den anden måde. På Syddansk Sundhedsinnovation åbner de dørene for en flok piger, der skal møde 4 kvinder, der arbejder med at udvikle løsninger, som forbedrer arbejdsvilkårene for sygeplejersker og læger landet over og samtidig højner kvaliteten i behandlingsforløbene for patienterne. Pigerne skal også idégenerere på løsninger til problemer fra den virkelige verden, de skal bygge prototyper og præsentere deres idéer for eksperter sidst på dagen.

Vi ønsker Hanne en rigtig god dag, og vi glæder os til at dele billeder med jer😀🤖🚀