DESIGNMANUAL

Her kan du som medlem af Guldastronaut læse hvilke fonte og farver, vi bruger, men også hvad du skal gøre for at være med i Guldastronaut, og hvad du må og ikke må med vores logo og vores materiale.

Navnet & om navnet & om logoet.
Navnet er GULDASTRONAUT og der er egentlig oprindeligt kun een GULDASTRONAUT, historien er at Zoe, Martins datter faktisk hed GULDASTRONAUT i næsten et år før de ringede fra det sogn hun hørte til og bad hendes forældre om hun dog ikke skulle have et navn.
GULDASTRONAUT er startet fordi Martin syntes at der var for få tilbud til indskolingen og mellemtrinet der arbejdede med teknologi,design og innovatuion.
GULDASTRONAUT er et digitalt orienteret pippi langstrømpe “finden-på-ting-barn” og det er noget VI ser i børnene at de er  og ikke os selv der er det.

Mindsettet i GULDASTRONAUT er at arbejde med smittende entusiasme som didaktisk værktøj i sin undervisning og at være en motiverende efterlignigsværdig synlig voksen der inspirerer børnene og ser guldastronauten i dem.

TextLogoet er skrevet med fonten RunningHipster som vi har købt og som kan benyttes frit af ansatte og medlemmer.

Hestelogoet er lavet af Zoe.

De to logoer må benyttes både sammen og hver for sig på GULDASTRONAUT´s materiale men ikke uden for vores rammer uden GULDASTRONAUT´s tilladelse.

Firmaet ?

GULDASTRONAUT er startet og ejet af Martin Lilliendal Hansen og som sådan er det også Martin i skal skrive til hvis i vil bruge navnet og konceptet til noget.

Mette har ansvaret for at alt bliver skrevet i GULDASTRONAUT-isk sprog i alt vores materiale og det er derfor hende i skal skrive til at hvis i skal igang med at lave tutorials og blogindlæg og ikke rigtig ved om i har skrevet det GULDASTRONAUT-isk nok.

GULDASTRONAUT-isk ?

Som udgangspunkt er der ikke nogen emner der er for avancerede at formidle i et blog indlæg eller en tutorial – man skal bare huske på at de yngste af vores læsere/følgere vil være 8 år gamle så en god tommelfingerregel er altid at det hele skal brydes op i meget mindre bidder end vi lige regner med og at det skal være MEGET pædagoisk. Sproget skal være tydeligt og nemt at forstå men der må ikke spares på fede tillægsord som feks. raket, lyssværd, robot, dinosaur og lignende.