Jack har en ipad – Teaser

Med denne teaser får du 6 sider af historie- og opgavehæftet Jack har en ipad helt gratis! Få en forsmag på historien, inden du beslutter dig for at købe hele sættet. Husk at du også kan købe Jack har en ipad som PDF til kun 55 kr. Se mere nederst.

Download lige her:

Læs mere om Jack har en ipad historien her:

Jack har en ipad er ét sæt historie- og opgavehæfte ud af 8 i serien STEAM i Dagtilbud. I Jack har en ipad leger Jack med ipad og alle sine programmer. Man kan se film, man kan ringe, man kan videochatte med Oldemor, man kan lave lyde, man kan kode, og man kan tegne med ipad! Man kan også tage billeder, så Jack tager et billede af sin mor.
I opgavehæftet til Jack har en ipad er der aktiviteter til alle de ting, som Jack leger i bogen. Jack har en ipad er en bog, som vi har udviklet til at starte gode, digitale vaner i hjemmet, i institutionen og i dagplejen.

Køb hele Jack har en ipad sættet lige her.

Hvis du også ønsker pdf’en til aktiviteterne, kan du købe dem her. Husk, du må ikke dele linket med andre, og linket må kun bruges til download i dit hjem eller i det hus, som materialet er købt til.

OBS: Jack har en ipad kan sagtens bruges til andre tablets også!