Jack har en ipad – Teaser

DKK 0,00 inkl. moms DKK 0,00 eks. moms

Beskrivelse

6 sider fra Jack har en ipad

Dette er en teaser, hvilket betyder at du her gratis får 6 sider af Jack har en ipad, inden du beslutter dig for at købe hele sættet! Husk du også kan købe Jack har en ipad som pdf til 55 kr. Se mere nederst.

Jack har en ipad er ét sæt historie- og opgavehæfte ud af 8 i serien STEAM i Dagtilbud.
I Jack har en ipad leger Jack med ipad og alle hendes programmer. Man kan se film, man kan ringe, man kan videochatte med Oldemor, man kan lave lyde, man kan kode og man kan tegne med ipad! Man kan også tage billeder, så Jack tager et billede af sin mor.
I opgavehæftet til Jack har en ipad er der aktiviteter til alle de ting, som Jack leger i bogen. Jack har en ipad er en bog, som vi har udviklet til at starte gode, digitale vaner i hjemmet, i institutionen og i dagplejen.
OBS: Jack har en ipad kan sagtens bruges til andre tablets også!

De 8 historier og 8 opgavehæfter til STEAM i Dagtilbud er designet til målgruppen 1-6 år. Materialerne er fyldt med sjove og kreative opgaver til børnene. De bliver mødt af lege, der relaterer sig til læreplanstemaerne:

  • Natur, Science og Udeliv. Herunder især med fokus på Computationel Tænkning, Matematisk opmærksomhed, Undersøgende tilgang og arbejdet med dyreliv samt former, farver og størrelser.
  • Kommunikation og Sprog. Herunder især med fokus på nye begreber inden for STEAM, samarbejde og turtagning samt historiefortælling som danner ramme om alle materialerne.
  • Alsidig Udvikling. Herunder især med fokus på Kreativitet og fantasi, at (turde) udtrykke sig fysisk og verbalt, samarbejde og digitale kompetencer
  • Krop, Sanser og Bevægelse. Herunder især med fokus på at arbejde taktilt med klodser og diverse materialer både inde og ude samt sang, musik og fysiske lege
  • Kultur, Æstetik og Fællesskab. Herunder især med fokus på indtryk og udtrykMaterialet lægger op til at arbejde med forskellige udtryk såsom at bygge, tegne, lege, synge, bage, spille og fortælle.
  • Social Udvikling. Herunder især med fokus på samarbejde, lege sammen, løse opgaver sammen og være fælles om nye historier og oplevelser.

Hvis du også ønsker pdf’en til aktiviteterne, kan du købe dem her. Husk, du må ikke dele linket med andre, og linket må kun bruges til download i dit hjem eller i det hus, som materialet er købt til.

Du kunne også være interesseret i...