Lille Tumlingesæt – til de 1-3-årige

2.004,00 kr.

I dette sæt får du:

Nu med en fed plakat med Pingvinen Jack-universet!

🦒 Jack og Ruddi bygger en zoo historie- og aktivitetshæfte
🐊 100 BiOBUDDi klodser til at bygge dyrene i zoo med

🐧 Jack og Ruddi rydder op historie- og aktivitetshæfte

🤖 Robotten Bitten historie- og aktivitetshæfte
🐝 En Beebot
🤖 En Beebot/Blåbot-måtte

🦋 Jack og Ruddi bygger en sommerfugl historie- og aktivitetshæfte
🐛 Et sæt Lightstax

📱Jack har en ipad historie- og aktivitetshæfte

OG alle aktiviteterne som digitale pdf’er

-
+

Beskrivelse

Dette Lille Tumlingesæt til dagpleje og vuggestue indeholder 5 historie- og opgavehæfter i de 4 kategorier; Unplugged (Analog kodning), Robot, Kredsløb og Skærmbaseret kodning.

Med dette Lille Tumlingesæt, får du:

  • Timevis af teknologilege
  • Der er nemme at bruge – lige til at gå i gang med
  • Der egner sig til at bruge med 4 børn ad gangen
  • I sættet er der alt, du skal bruge til legen
  • Brug evt. PDF’erne til at printe ud og hænge op – eller laminere og tegne eller bygge på
  • Og en oversigt over hvilke emner og læreplanstemaer, der er i spil (læse meget mere om hvordan læreplanstemaerne kommer i spil her)
  • Sættet har en værdi af 2945,- (hvis du køber produkterne enkeltvis)
  • Nu med en flot plakat fra universet med Pingvinen Jack!

Unplugged

I Jack og Ruddi bygger en zoo bygger Jack og Ruddi fire dyr i duplo: 1 gul giraf, 1 grøn krokodille, 1 blå hval og en rød papegøje. Det er sjovt at bygge dyr, synes Jack og Ruddi!
I opgavehæftet er der mange sjove lege med dyrene, farver og sange!

I Jack og Ruddi rydder op hjælper Jack Ruddi med at rydde op i Ruddis ting. Ruddi elsker former, slags og farver, men er et rigtig rodehoved! De samler gule, røde, blå og grønne klodser.
I opghavehæftet er der sorteringslege for de mindste, samt opgaver om forskelle og ligheder, herunder farver, former og mønstre. Dette er en rigtig god historie at starte med, og opgaverne er rigtig gode til de allermindste!

Robot

I Robotten Bitten bliver bierne trætte af al den pollen, de skal samle, i Unnis have! Jack foreslår, at de bygger en robot, der kan hjælpe. Robotten Bitten!
I opgavehæftet er der mange sjove lege med Beebotten og duploklodser. Opgavehæftet er alt, hvad du som pædagog, forældre eller dagplejer har brug for for at komme i gang med Beebotten!

Kredsløb

I Jack og Ruddi bygger en sommerfugl besøger Jack Ruddi i skoven, hvor han har fået nyt legetøj. Det er en masse klodser med lys i (Lightstax), som de leger og bygger med. De vælger at bygge en larve, som også kan blive til en sommerfugl. I opgavehæftet er der mange sjove lege med tal, farver og byggeopgaver! Der er opgaver med duplo, lightstax, tuscher m.m.! Man kan fx også folde en lille puppe til sin sommerfugl!

Ipad

I Jack har en ipad leger Jack med ipad og alle hendes programmer. Man kan se film, man kan ringe, man kan videochatte med Oldemor, man kan lave lyde, man kan kode og man kan tegne med ipad! Man kan også tage billeder, så Jack tager et billede af sin mor.
I opgavehæftet til Jack har en ipad er der aktiviteter til alle de ting, som Jack leger i bogen. Jack har en ipad er en bog, som vi har udviklet til at starte gode, digitale vaner i hjemmet, i institutionen og i dagplejen.

Hvis man køber 10 sæt vedlægger vi vores figurer i duplo-kompatible BiOBUDDi-klodser: Pingvinen Jack, Tuttifruttidyret Ruddi og Monster (værdi: 360 DKK) til ALLE sættene

Yderligere information

Vægt 3,230 kg

vidensbanken

Gå på opdagelse i vores vidensbank og bliv klogere på vores metoder og tilgange eller lad dig inspirere af vores tutorials eller giveaways. Her finder også nyeste udgave af vores nyhedsbrev.