MakerPædagog Miniuddannelse

DKK15.000,00

Kategori:

Beskrivelse

I Guldastronaut tilbyder vi for første gang vores kompetenceudviklingsforløb for pædagoger som dagsworkshops med deltagerbetaling. På denne måde kommer vi bredere ud til de nysgerrige og ambitiøse pædagoger i Danmark.

Kurset er også velegnet til undervisere, bibliotekarer og formidlere generelt, som interesserer sig for de muligheder, makerteknologierne byder på.

Forløbet består af 4 værksteder under overskrifterne:

  1. LÆRINGSROBOTTER: Rundt om robotterne og de teknologier, der er nemmest at komme til med dem.
  2. HARDWARE PROGRAMMERING: Microkontrollere, integrerede kredsløb og elektronik. Fx micro:bit og littlebits.
  3. FORTÆLLING OG INTERAKTION : Spiludvikling, Interaktive fortællinger, animation, stopmotion og videoproduktion.
  4. MAKERMASKINER: fra idé til produkt med digital og analog fabrikation. Ex. 3D Print, laserskæring, folieskæring og pap.

På hvert værksted får deltagerne:

  • Konkrete færdigheder i brugen af teknologierne
  • Ny og relevant viden og teori inden for emnerne
  • Kontekstualiserede forløb klar til at bruges i praksis

Da kurset først og fremmest henvender sig til pædagoger, lægges der vægt på De 6 læreplanstemaer, som danner ramme for det pædagogiske arbejde, samt på at legen og nysgerrigheden skal være i centrum. Men vi har en bred viden og erfaring inden for grundskoleområdet og kan nemt trække tråde til både teknologiforståelsesfaget i og som fag.

I Guldastronaut arbejder vi med makerteknologier, STE(A)M og programmering i børnehaverne, hvor vi bl.a. leverer Guldastronauts Coding Class Toddler til alle børneinstitutioner i Odense Kommune. Vi arbejder desuden med forskning på området og har generelt mange års erfaring med design, teknologi og opfinderi med børn og voksne.

Forløbet koster 12.000 kr. eks. moms

Oversigt over datoer: Vi begynder i starten af det nye år, men grundet Corona kan vi kun lave små hold, og derfor vil vi lægge datoerne der, hvor det passer deltagerne.

OBS: Skriv til pauline@guldastronaut.dk, hvis du ønsker en anden betalingsmåde eller at betale i rater.