Tilbud

Specialtilbud: Tumlingesæt med donationer

DKK 2.450,00 inkl. moms DKK 1.960,00 eks. moms

I dette sæt får du:

🦒 Jack og Ruddi bygger en zoo historie- og aktivitetshæfte
🐊 Klodser til dyrene i zoo

🤖 Robotten Bitten historie- og aktivitetshæfte
🐝 En Beebot
🤖 En Beebot/Blåbot-måtte

🦋 Jack og Ruddi bygger en sommerfugl historie- og aktivitetshæfte
🐛 Et sæt Lightstax

📱Jack har en ipad historie- og aktivitetshæfte

OG alle aktiviteterne som digitale pdf’er

Beskrivelse

Dette specialtilbud indeholder 4 historie- og opgavehæfter i alle 4 kategorier; Unplugged (Analog kodning), Robot, Kredsløb og Skærmbaseret kodning.

Unplugged

I Jack og Ruddi bygger en zoo bygger Jack og Ruddi fire dyr i Duplo: 1 gul giraf, 1 grøn krokodille, 1 blå hval og en rød papegøje. Det er sjovt at bygge dyr, synes Jack og Ruddi!
I opgavehæftet er der mange sjove lege med dyrene, farver og sange!

Robot

I Robotten Bitten bliver bierne trætte af al den pollen, de skal samle, i Unnis have! Jack foreslår, at de bygger en robot, der kan hjælpe. Robotten Bitten!
I opgavehæftet er der mange sjove lege med Beebotten og duploklodser. Opgavehæftet er alt, hvad du som pædagog, forældre eller dagplejer har brug for for at komme i gang med Beebotten!

Kredsløb

I Jack og Ruddi bygger en sommerfugl besøger Jack Ruddi i skoven, hvor han har fået nyt legetøj. Det er en masse klodser med lys i (Lightstax), som de leger og bygger med. De vælger at bygge en larve, som også kan blive til en sommerfugl. I opgavehæftet er der mange sjove lege med tal, farver og byggeopgaver! Der er opgaver med duplo, lightstax, tuscher m.m.! Man kan fx også folde en lille puppe til sin sommerfugl!

Ipad

I Jack har en ipad leger Jack med ipad og alle hendes programmer. Man kan se film, man kan ringe, man kan videochatte med Oldemor, man kan lave lyde, man kan kode og man kan tegne med ipad! Man kan også tage billeder, så Jack tager et billede af sin mor.
I opgavehæftet til Jack har en ipad er der aktiviteter til alle de ting, som Jack leger i bogen. Jack har en ipad er en bog, som vi har udviklet til at starte gode, digitale vaner i hjemmet, i institutionen og i dagplejen.

For hvert sæt vi sælger i 2021 donerer vi 100 DKK til Diabetesforeningen.

Hvis man køber 10 sæt vedlægger vi vores figurer i duplo: Pingvinen Jack, Tuttifruttidyret Ruddi, Enhjørningen Unni og Monster (værdi: 480 DKK) til ALLE sættene

Du kunne også være interesseret i...