For skoler

De danske skoler har om nogen brug for at få sat design, teknologi(forståelse) og opfinderi på dagsordenen

De danske skoler har om nogen brug for at få sat design, teknologi(forståelse) og opfinderi på dagsordenen, og det er i skolerne vi laver flest projektorienterede forløb.

Vi hjælper skoler med alt fra kurser i bestemte teknologier, igangsætning af makerspace-indretning og design af temauger.

Guldastronaut har erfaring med alle aldersgrupper i grundskolen og også specialskoler. Det vil altid være lærerne selv, der er eksperter i deres fagområder, og Martins og Paulines styrker er at sætte opfinderiet og designprocesserne i spil sammen med lærerne i deres fag. Både Pauline og Martin har erfaring med undervisning – i hver deres fag og Pauline er uddannet lærer. (Læs mere under ‘OM OS’).

For skolerne i Odense Kommune designer vi hvert år (2023 er tredje år) “Det Europæiske Kodeeventyr”, som er et fysisk og online event for skoler i Odense Kommune. De fysiske events skal man have invitation til – de online kan man være med til, hvis man efterspørger det. Læs mere på www.kodeeventyret.dk (findes meget snart)