Guldastronaut deltager i år i Europe Code Week. “Et græsrodsinitiativ, som har til formål at gøre kodning og digitale færdigheder tilgængelige for alle på en sjov og medrivende måde, der drives af frivillige og støttes af Europa-Kommissionen”. Læs mere om det her: codeweek.eu.

I Odense har Europe Direct besluttet at lave egne events, som både tilbyder events og workshops for dagtilbud, mellemtrin og udskoling. Disse workshops og events har vi i Guldastronaut udviklet og designet, og vi afvikler dem i ugerne 40 og 41. Læs mere her:

Det Europæiske Kodeeventyr (for mellemtrin og udskoling)
Det Europæiske Roboteventyr (dagtilbud)

Desuden har Europe Direct valgt at tilbyde unge, der er fyldt 12, et 3-dages-spildesign-masterclass-forløb de første 3 dage i efterårsferien. Læs mere her:

Spildesign i efterårsferien, Unitycamp: 3 dages junior-masterclass i spildesign (fritid, 12+)

Har du sprøgsmål til, hvordan din klasse tilmelder sig Det Europæiske Kodeeventyr, så skriv til Thomas Ellegaard Langholz på europedirect@odense.dk.
Har du spørgsmål til indholdet, så skriv til Pauline på pauline@guldastronaut.dk.


Har du, din institution eller organisation lyst til at lave jeres eget event i CodeWeek (eller når som helst), så tøv ikke med at tage fat i os! Skriv på rumpistol@guldastronaut.dk eller til Pauline på pauline@guldastronaut.dk.