For vuggestuer & Børnehaver

Teknologiforståelse handler om at lade børnene være nysgerrige på digitale teknologier

Guldastronaut har et ømt punkt for de danske børnehuse. Det er her, vi uddanner pædagoger, det er børnehaverne og vuggestuerne, vi skriver bøger til, designer materialer til og det er også her, vi laver flest workshops. Vi har specialiseret os i denne målgruppe, fordi vi finder det altafgørende, at teknologiforståelsen starter så tidligt som muligt. I øvrigt er børnene klar til at lære, de er nysgerrige, eksperimenterer, og de voksne er som oftest med på at lege og lære nye ting.

TEKNOLOGIFORSTÅELSE HANDLER OM AT LADE BØRNENE VÆRE NYSGERRIGE PÅ DIGITALE TEKNOLOGIER. LIGESOM DE SKAL HAVE LOV TIL AT VÆRE NYSGERRIGE PÅ SPROGET, MATEMATIKKEN, NATUREN, MADEN KROPPEN OG SÅ VIDERE.

For jer, der har behov for at komme i gang med ‘Teknologiforståelse’, er vi i Guldastronaut dem med mest erfaring i Danmark. Vi har gjort en dyd ud af “at være på pædagogernes og børnenes side” og af at være uvildige, når det kommer til teknologier (og i alle andre tilfælde). Vi anbefaler kun de teknologier, vi vurderer, passer til børnehusenes behov, og kun i de tilfælde, der er behov for nye teknologier. Ofte kommer børnehusene meget langt med en kasse duploklodser og en god historie.

Vi vil rigtig gerne hjælpe alle børnehuse og pædagoger med at komme i gang med at arbejde med design, teknologi og opfinderi.

Ring eller skriv til os på rumpistol@guldastronaut.dk, hvis I har brug for et lille skub, en stor hånd eller et godt råd.