Deltag GRATIS med din klasse i Det Europæiske Kodeeventyr til EU Code Week 11. og 13. oktober!

FIND PÅ – DESIGN – KOD!

Europe Direct Odense og Guldastronaut inviterer igen alle skolerne i Danmark til et online event for mellemtrinnet og udskolingen henholdsvis tirsdag den 11.10.22 og torsdag den 13.10.22

I Det Europæiske Kodeeventyr bliver der arbejdet med Sprog, Kultur, Design og Kodning.

Eventet er et kodeevent i forbindelse med EU Code Week.

Det eneste, jeres lærere skal gøre, er at udfylde vores tilmeldingsform med navn, klasse og mailadresse. Så får de, inden eventet, en mail med login og beskrivelse om, hvordan man kommer i gang.

Tilmelding her: https://forms.gle/nZKsW6Kq4fQx27ZP9

Selve eventene er to livestreamede events fra Hovedbiblioteket i Odense, hvor Guldastronaut holder kodeworkshop med 1 sjetteklasse og 1 syvendeklasse fra Odense. Det betyder, at man ude i klasserne vil være med på en livestreaming, og se hvad der sker inde på biblioteket. Eventene varer fra kl. 9-13, men da alt materiale ligger tilgængeligt på nettet, kan lærerne vælge at være med fra start og færdiggøre det senere.

Det er nemt for klassen at være med, fordi der er online materiale inkl. videotutorials til hele dagen.

Formålet med EU Code Week er at gøre kodning og digitale færdigheder tilgængelige for alle på en sjov og medrivende måde. På codeweek.eu kan lærerne finde en masse små aktiviteter, men i Odense har vi valgt at lave en stor satsning for alle elever på mellemtrin og udskoling i Odense Kommune – og resten af landet!

Guldastronauts Kodeeventyr er et forløb, hvor eleverne skal lære at lave et computerspil med deres egne figurer og historier. Kodeeventyret danner ramme for motiverende undervisning, der tager udgangspunkt i computerspillets verden med Europa som tema. Læs mere her, om hvorfor børn skal lære at kode.

Har du sprøgsmål til, hvordan din klasse tilmelder sig Det Europæiske Kodeeventyr, så skriv til Thomas Ellegaard Langholz på europedirect@odense.dk. Og har du spørgsmål til indholdet, så skriv til Pauline fra Guldastronaut på pauline@guldastronaut.dk.

Følg os på Instagram, hvor vi deler en masse om Kodeeventyret

Ønsker du at se eller printe vores plakat eller diplom, kan du downloade filerne som pdf her:

Kan din klasse ikke den dag, så tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv opdateret på, hvornår vi laver lignende arrangementer!