8 historier og 8 opgavehĂŚfter

DKK 2.400,00 inkl. moms

🐧Oldemors Opskriftsbog
🐧Jack og Ruddi bygger en Zoo
🐧Jack og Ruddi rydder op
🐧Blåbotten Benny
🐧Robotten Bitten
🐧Jack og Ruddi bygger en sommerfugl
🐧Jack og Monster bygger et Trafiklys
🐧Jack har en ipad

Beskrivelse

De 8 historier og 8 opgavehÌfter til leg og lÌring med STEAM i Dagtilbud er designet til mülgruppen 1-6 ür. Materialerne er fyldt med sjove og kreative opgaver til børnene. De bliver mødt af lege, der relaterer sig til lÌreplanstemaerne:

  • Natur, Science og Udeliv. Herunder isĂŚr med fokus pü Computationel TĂŚnkning, Matematisk opmĂŚrksomhed, Undersøgende tilgang og arbejdet med dyreliv samt former, farver og størrelser.
  • Kommunikation og Sprog. Herunder isĂŚr med fokus pü nye begreber inden for STEAM, samarbejde og turtagning samt historiefortĂŚlling som danner ramme om alle materialerne.
  • Alsidig Udvikling. Herunder isĂŚr med fokus pü Kreativitet og fantasi, at (turde) udtrykke sig fysisk og verbalt, samarbejde og digitale kompetencer
  • Krop, Sanser og BevĂŚgelse. Herunder isĂŚr med fokus pĂĽ at arbejde taktilt med klodser og diverse materialer bĂĽde inde og ude samt sang, musik og fysiske lege
  • Kultur, Æstetik og FĂŚllesskab. Herunder isĂŚr med fokus pü indtryk og udtryk. Materialet lĂŚgger op til at arbejde med forskellige udtryk sĂĽsom at bygge, tegne, lege, synge, bage, spille og fortĂŚlle.
  • Social Udvikling. Herunder isĂŚr med fokus pü samarbejde, lege sammen, løse opgaver sammen og vĂŚre fĂŚlles om nye historier og oplevelser.

De 8 historier er
🐧Oldemors Opskriftsbog
🐧Jack og Ruddi bygger en Zoo
🐧Jack og Ruddi rydder op
🐧Blåbotten Benny
🐧Robotten Bitten
🐧Jack og Ruddi bygger en sommerfugl
🐧Jack og Monster bygger et Trafiklys
🐧Jack har en ipad

OBS1: Historier og opgavehĂŚfter sender vi som hĂŚfter, men opgavehĂŚfter bliver ogsĂĽ sendt som PDF’er, sĂĽ opgaverne nemt kan printes. Køber man 1 sĂŚt, mĂĽ PDF’en bruges til 1 børnehus, 1 dagplejer og sĂĽ fremdeles. Bestiller I mange, kan historierne trykkes som rigtige bøger!

OBS2: Der skal bruges henholdsvis Duploklodser, Lightstax, iPad og Beebot/Bluebot til bøgerne. Vi kan give rabat pü indkøb til alt undtagen iPad.