8 historier og 8 opgavehæfter – til de 1-3-årige

Original price was: 1.024,00 kr..Current price is: 928,00 kr..

Timevis af leg, kreativitet og konstruktion med Pingvinen Jack.

🐧Oldemors Opskriftsbog
🐧Jack og Ruddi bygger en zoo
🐧Jack og Ruddi rydder op
🐧Blåbotten Benny
🐧Robotten Bitten
🐧Jack og Ruddi bygger en sommerfugl
🐧Jack og Monster bygger et trafiklys
🐧Jack har en ipad

-
+

Beskrivelse

Kom nemt i gang med legende læring i dagplejen eller vuggestuen med vores dagplejeaktiviteter! Disse aktiviteter er nemme at komme i gang med at tager udgangspunkt i den dagligdag, I som dagplejere og pædagoger i vuggestuen har.

Der bliver især leget med duploklodser, lightstax, perler og klippe/klistre i disse hæfter. Men glæd jer også til små robot- og ipadlege samt kode- og sanglege.

De 8 historier og 8 opgavehæfter til at kaste sig ud i Teknologiforståelse i Børnehøjde er designet til målgruppen 1-3 år. Alt materialet tager udgangspunkt i historien om Pingvinen Jack og aktivitetshæfterne er fyldt med sjove og kreative opgaver til børnene. De bliver mødt af lege, der relaterer sig til læreplanstemaerne:

  • Natur, Science og Udeliv. Herunder især med fokus på Computationel Tænkning, Matematisk opmærksomhed, Undersøgende tilgang og arbejdet med dyreliv samt former, farver og størrelser.
  • Kommunikation og Sprog. Herunder især med fokus på nye begreber inden for STEAM, samarbejde og turtagning samt historiefortælling som danner ramme om alle materialerne.
  • Alsidig Udvikling. Herunder især med fokus på Kreativitet og fantasi, at (turde) udtrykke sig fysisk og verbalt, samarbejde og digitale kompetencer
  • Krop, Sanser og Bevægelse. Herunder især med fokus på at arbejde taktilt med klodser og diverse materialer både inde og ude samt sang, musik og fysiske lege
  • Kultur, Æstetik og Fællesskab. Herunder især med fokus på indtryk og udtrykMaterialet lægger op til at arbejde med forskellige udtryk såsom at bygge, tegne, lege, synge, bage, spille og fortælle.
  • Social Udvikling. Herunder især med fokus på samarbejde, lege sammen, løse opgaver sammen og være fælles om nye historier og oplevelser.

De 8 historier er
🐧Oldemors Opskriftsbog
🐧Jack og Ruddi bygger en zoo
🐧Jack og Ruddi rydder op
🐧Blåbotten Benny
🐧Robotten Bitten
🐧Jack og Ruddi bygger en sommerfugl
🐧Jack og Monster bygger et trafiklys
🐧Jack har en ipad

Hvis du køber ind til en institution, så skriv til os for et samlet tilbud

Historierne og opgavehæfter sender vi som hæfter, men hvis du også ønsker pdf’en til aktiviteterne, kan du købe dem i shoppen. Husk, du må ikke dele linket med andre, og linket må kun bruges til download i dit hjem eller i det hus, som materialet er købt til.

Der skal bruges henholdsvis Duploklodser, Lightstax, tablet og robotter til bøgerne.

Vi forhandler Lightstax, BiOBUDDi (duplokompatible bionedbrydelige klodser) og robotter.

Spørg for en samlet pris og gode rabatter på pauline@guldastronaut.dk

 

Yderligere information

Vægt 1,465 kg
Alder

1-3 år

Dagtilbud

Vuggestue

Temaer

Læreplanstemaer, Teknologi

vidensbanken

Gå på opdagelse i vores vidensbank og bliv klogere på vores metoder og tilgange eller lad dig inspirere af vores tutorials eller giveaways. Her finder også nyeste udgave af vores nyhedsbrev.