8 historier og 8 opgavehĂŚfter

kr. 1.280,00 inkl. moms kr. 1.024,00 eks. moms

Timevis af leg, kreativitet og konstruktion med Pingvinen Jack.

🐧Oldemors Opskriftsbog
🐧Jack og Ruddi bygger en zoo
🐧Jack og Ruddi rydder op
🐧Blåbotten Benny
🐧Robotten Bitten
🐧Jack og Ruddi bygger en sommerfugl
🐧Jack og Monster bygger et trafiklys
🐧Jack har en ipad

Beskrivelse

De 8 historier og 8 opgavehÌfter til at kaste sig ud i Teknologiforstüelse i Børnehøjde er designet til mülgruppen 1-3 ür. Alt materialet tager udgangspunkt i historien om Pingvinen Jack og aktivitetshÌfterne er fyldt med sjove og kreative opgaver til børnene. De bliver mødt af lege, der relaterer sig til lÌreplanstemaerne:

  • Natur, Science og Udeliv. Herunder isĂŚr med fokus pü Computationel TĂŚnkning, Matematisk opmĂŚrksomhed, Undersøgende tilgang og arbejdet med dyreliv samt former, farver og størrelser.
  • Kommunikation og Sprog. Herunder isĂŚr med fokus pü nye begreber inden for STEAM, samarbejde og turtagning samt historiefortĂŚlling som danner ramme om alle materialerne.
  • Alsidig Udvikling. Herunder isĂŚr med fokus pü Kreativitet og fantasi, at (turde) udtrykke sig fysisk og verbalt, samarbejde og digitale kompetencer
  • Krop, Sanser og BevĂŚgelse. Herunder isĂŚr med fokus pĂĽ at arbejde taktilt med klodser og diverse materialer bĂĽde inde og ude samt sang, musik og fysiske lege
  • Kultur, Æstetik og FĂŚllesskab. Herunder isĂŚr med fokus pü indtryk og udtryk. Materialet lĂŚgger op til at arbejde med forskellige udtryk sĂĽsom at bygge, tegne, lege, synge, bage, spille og fortĂŚlle.
  • Social Udvikling. Herunder isĂŚr med fokus pü samarbejde, lege sammen, løse opgaver sammen og vĂŚre fĂŚlles om nye historier og oplevelser.

De 8 historier er
🐧Oldemors Opskriftsbog
🐧Jack og Ruddi bygger en zoo
🐧Jack og Ruddi rydder op
🐧Blåbotten Benny
🐧Robotten Bitten
🐧Jack og Ruddi bygger en sommerfugl
🐧Jack og Monster bygger et trafiklys
🐧Jack har en ipad

Hvis du køber ind til en institution, sü skriv til os for et samlet tilbud

Historier og opgavehĂŚfter sender vi som hĂŚfter, men hvis du ogsĂĽ ønsker pdf’en til aktiviteterne, kan du købe dem i shoppen. Husk, du mĂĽ ikke dele linket med andre, og linket mĂĽ kun bruges til download i dit hjem eller i det hus, som materialet er købt til.

Der skal bruges henholdsvis Duploklodser, Lightstax, iPad og Beebot/Bluebot til bøgerne. Vi forhandler Lightstax, BiOBUDDi (duplokompatible bionedbrydelige klodser) og Bluebots/Beebots. Spørg pü en samlet pris med Lightstax og klodser!

 

Du kunne ogsĂĽ vĂŚre interesseret i...