Jack og Ruddi bygger en sommerfugl

128,00 kr.

Når du køber Jack og Ruddi bygger en sommerfugl, får du:

🦋 Et historiehæfte med historien om Jack og Ruddi bygger en sommerfugl

🐧Et opgavehæfte med 30+ kreative, varierende opgaver til leg og læring med STEAM

-
+

Beskrivelse

Jack og Ruddi bygger en sommerfugl er ét sæt historie- og opgavehæfte ud af 8 i serien STEAM i Dagtilbud.
I Jack og Ruddi bygger en sommerfugl besøger Jack Ruddi i skoven, hvor han har fået nyt legetøj. Det er en masse klodser med lys i (Lightstax), som de leger og bygger med. De vælger at bygge en larve, som også kan blive til en sommerfugl.

I opgavehæftet er der mange sjove lege med tal, farver og byggeopgaver! Der er opgaver med duplo, lightstax, tuscher m.m.! Man kan fx også folde en lille puppe til sin sommerfugl!

De 8 historier og 8 opgavehæfter til STEAM i Dagtilbud er designet til målgruppen 1-3 år. Materialerne er fyldt med sjove og kreative opgaver til børnene. De bliver mødt af lege, der relaterer sig til læreplanstemaerne:

  • Natur, Science og Udeliv. Herunder især med fokus på Computationel Tænkning, Matematisk opmærksomhed, Undersøgende tilgang og arbejdet med dyreliv samt former, farver og størrelser.
  • Kommunikation og Sprog. Herunder især med fokus på nye begreber inden for STEAM, samarbejde og turtagning samt historiefortælling som danner ramme om alle materialerne.
  • Alsidig Udvikling. Herunder især med fokus på Kreativitet og fantasi, at (turde) udtrykke sig fysisk og verbalt, samarbejde og digitale kompetencer
  • Krop, Sanser og Bevægelse. Herunder især med fokus på at arbejde taktilt med klodser og diverse materialer både inde og ude samt sang, musik og fysiske lege
  • Kultur, Æstetik og Fællesskab. Herunder især med fokus på indtryk og udtrykMaterialet lægger op til at arbejde med forskellige udtryk såsom at bygge, tegne, lege, synge, bage, spille og fortælle.
  • Social Udvikling. Herunder især med fokus på samarbejde, lege sammen, løse opgaver sammen og være fælles om nye historier og oplevelser.

Hvis du også ønsker pdf’en til aktiviteterne, kan du købe dem her. Husk, du må ikke dele linket med andre, og linket må kun bruges til download i dit hjem eller i det hus, som materialet er købt til.

Yderligere information

Vægt 0,19 kg

vidensbanken

Gå på opdagelse i vores vidensbank og bliv klogere på vores metoder og tilgange eller lad dig inspirere af vores tutorials eller giveaways. Her finder også nyeste udgave af vores nyhedsbrev.