Jack har en ipad

128,00 kr.

Når du køber Jack har en ipad, får du:

📱Et historiehæfte med historien om Jack har en ipad, hvor Jack leger med ipad og hendes sjove programmer

📱Et opgavehæfte med 30+ kreative, varierende opgaver til leg og læring med ipad og STEAM

-
+

Beskrivelse

Jack har en ipad er ét sæt historie- og opgavehæfte ud af 8 i serien STEAM i Dagtilbud.
I Jack har en ipad leger Jack med ipad og alle hendes programmer. Man kan se film, man kan ringe, man kan videochatte med Oldemor, man kan lave lyde, man kan kode og man kan tegne med ipad! Man kan også tage billeder, så Jack tager et billede af sin mor.
I opgavehæftet til Jack har en ipad er der aktiviteter til alle de ting, som Jack leger i bogen. Jack har en ipad er en bog, som vi har udviklet til at starte gode, digitale vaner i hjemmet, i institutionen og i dagplejen.
OBS: Jack har en ipad kan sagtens bruges til andre tablets også!

De 8 historier og 8 opgavehæfter til STEAM i Dagtilbud er designet til målgruppen 1-3 år. Materialerne er fyldt med sjove og kreative opgaver til børnene. De bliver mødt af lege, der relaterer sig til læreplanstemaerne:

  • Natur, Science og Udeliv. Herunder især med fokus på Computationel Tænkning, Matematisk opmærksomhed, Undersøgende tilgang og arbejdet med dyreliv samt former, farver og størrelser.
  • Kommunikation og Sprog. Herunder især med fokus på nye begreber inden for STEAM, samarbejde og turtagning samt historiefortælling som danner ramme om alle materialerne.
  • Alsidig Udvikling. Herunder især med fokus på Kreativitet og fantasi, at (turde) udtrykke sig fysisk og verbalt, samarbejde og digitale kompetencer
  • Krop, Sanser og Bevægelse. Herunder især med fokus på at arbejde taktilt med klodser og diverse materialer både inde og ude samt sang, musik og fysiske lege
  • Kultur, Æstetik og Fællesskab. Herunder især med fokus på indtryk og udtrykMaterialet lægger op til at arbejde med forskellige udtryk såsom at bygge, tegne, lege, synge, bage, spille og fortælle.
  • Social Udvikling. Herunder især med fokus på samarbejde, lege sammen, løse opgaver sammen og være fælles om nye historier og oplevelser.

Hvis du også ønsker pdf’en til aktiviteterne, kan du købe dem her. Husk, du må ikke dele linket med andre, og linket må kun bruges til download i dit hjem eller i det hus, som materialet er købt til.

Yderligere information

Vægt 0,18 kg

vidensbanken

Gå på opdagelse i vores vidensbank og bliv klogere på vores metoder og tilgange eller lad dig inspirere af vores tutorials eller giveaways. Her finder også nyeste udgave af vores nyhedsbrev.