Pingvinen Jack på Blåbotternes Planet-pakken (uden Bluebots) til Børnehaver

2.760,00 kr.

Med dette køb får du eller din børnehave:

📘1 bog inkl. 15 siders sjove og lærerige aktiviteter inden for STEAM og begyndende teknologiforståelse

🐧100+ Opgaver & Lege til bogen, som især er målrettet børnehaver og indskoling. Den indeholder også pædagogiske vejledninger og du får et link til en PDF

3 Blåbotmåtter

3 Makerkit

3 kasser med byggeklodser, der passer til opgaverne

1 Pingvinen Jack byggesæt

1 Pingvinen Jack plakat

-
+

Beskrivelse

”Vi skal bruge noget, der kan springe i luften,” sagde Unni. ”Som kan sprænge raketten hele vejen op til Blåbotternes Planet.”

Pingvinen Jack har fået en opskriftsbog af sin oldemor i 5-års fødselsdagsgave. I den lærer han om Blåbotternes Planet og beslutter sig for at besøge den. Sammen med Jacks ven, Enhjørningen Unni, skal I bruge oldemors opskriftsbog til at bygge en raket, så Jack kan starte sin rejse.

Det er ikke bare en børnebog, men en interaktiv fortælling hvor I tages med ind i et legende læringsunivers, der er skabt til at bringe jeres indre opfinder frem og slippe fantasien løs.

Alle opgaverne, der er at finde bagerst i bogen, kan laves hjemme uden ekstra køb af materiale, men ønsker man at lege med kredsløb og robotter, kan disse findes på vores hjemmeside.

Køb også Bluebots til 900 kr. inkl. moms ved at tilføje dem til kurven på linket her:

Bluebots stykvis (Vi anbefaler at købe minimum 2 – det kan sagtens sætte mange lege igang!)
Bluebotsæt med 6 Bluebots + opladerstation

Yderligere information

Vægt 6,75 kg

vidensbanken

Gå på opdagelse i vores vidensbank og bliv klogere på vores metoder og tilgange eller lad dig inspirere af vores tutorials eller giveaways. Her finder også nyeste udgave af vores nyhedsbrev.