Robotten Bitten

128,00 kr.

Når du køber Robotten Bitten, får du:

🐝 Et historiehæfte med historien om Robotten Bitten, bierne og Unnis have

🐝 Et opgavehæfte med 30+ kreative, varierende opgaver til leg og læring med STEAM

-
+

Beskrivelse

Robotten Bitten er ét sæt historie- og opgavehæfte ud af 8 i serien STEAM i Dagtilbud.
I Robotten Bitten bliver bierne trætte af al den pollen, de skal samle, i Unnis have! Jack foreslår, at de bygger en robot, der kan hjælpe. Robotten Bitten!
I opgavehæftet er der mange sjove lege med robotten og duploklodser. Opgavehæftet er alt, hvad du som pædagog, forældre eller dagplejer har brug for for at komme i gang med robotten!

De 8 historier og 8 opgavehæfter til STEAM i Dagtilbud er designet til målgruppen 1-3 år. Materialerne er fyldt med sjove og kreative opgaver til børnene. De bliver mødt af lege, der relaterer sig til læreplanstemaerne:

  • Natur, Science og Udeliv. Herunder især med fokus på Computationel Tænkning, Matematisk opmærksomhed, Undersøgende tilgang og arbejdet med dyreliv samt former, farver og størrelser.
  • Kommunikation og Sprog. Herunder især med fokus på nye begreber inden for STEAM, samarbejde og turtagning samt historiefortælling som danner ramme om alle materialerne.
  • Alsidig Udvikling. Herunder især med fokus på Kreativitet og fantasi, at (turde) udtrykke sig fysisk og verbalt, samarbejde og digitale kompetencer
  • Krop, Sanser og Bevægelse. Herunder især med fokus på at arbejde taktilt med klodser og diverse materialer både inde og ude samt sang, musik og fysiske lege
  • Kultur, Æstetik og Fællesskab. Herunder især med fokus på indtryk og udtrykMaterialet lægger op til at arbejde med forskellige udtryk såsom at bygge, tegne, lege, synge, bage, spille og fortælle.
  • Social Udvikling. Herunder især med fokus på samarbejde, lege sammen, løse opgaver sammen og være fælles om nye historier og oplevelser.

Hvis du også ønsker pdf’en til aktiviteterne, kan du købe dem her. Husk, du må ikke dele linket med andre, og linket må kun bruges til download i dit hjem eller i det hus, som materialet er købt til.

vidensbanken

Gå på opdagelse i vores vidensbank og bliv klogere på vores metoder og tilgange eller lad dig inspirere af vores tutorials eller giveaways. Her finder også nyeste udgave af vores nyhedsbrev.