CODING CLASS TODDLER I DAGPLEJEN!👶🤹‍♀️

Godt nytårs-update

Først og fremmest RIGTIG GODT NYTÅR TIL ALLE!🚀 2020 var mildest talt et meget usædvanligt år. Vi har både været konfronteret med alvorlige emner som sygdom, frygt og ensomhed, samtidig med at vi har oplevet samfundssind og mere nærvær.

I Guldastronaut har vi haft mere tid til fordybelse, hvilket har resulteret i, at vi på trods af aflysninger og udskydelser af forløb og workshops, har haft et rigtig godt år, hvor vi er endt med at have nogle rigtig stærke produkter. Desuden har vi begge helliget os arbejdet i Guldastronaut og sagt nej til at have andre jobs ved siden af.

En lille ny

Til gengæld blev vi velsignet med et lille nyt familiemedlem i sommerferien, hvilket gør, at vi også hver især skiftes til at holde lidt barsel. OG! Ud over at være vores primære raison d’être, så er hun også fremragende research! Fordi…

Nu til pointen

Erfaringen med Coding Class Toddler-projektet, hvor vi er ude i 40 børnehaver i Odense Kommune, samt vores egen lille nye “testperson” har gjort, at vi har indgået et samarbejde med Dagplejen Nord i Odense Kommune om at udvikle Coding Class Toddler-pakker til alle 130 dagplejere i Odenses Dagplejen Nord.

Et helt nyt marked

På den måde bevæger vi os nu ind på målgruppen 1-3 år, og vi dækker derfor hele dagtilbudområdet. Vi har gjort os mange erfaringer allerede, men vi glæder os til i løbet af foråret (7-9-13 til Corona) at komme ud at besøge nogle dagplejere og deres dejlige børn!

Følg med

Vi kommer til at dokumetere flere af processerne i udviklingen af Coding Class Toddler til Dagplejen på vores nye Instagramprofil, som også går i luften i løbet af foråret. Følg @pixelplaneten.