Fint besøg af Skive Kommune

Fint besøg af Skive Kommune

“It-styregruppen i Skive takker for en dejlig og berigende dag sammen med jer. Det var super hyggeligt at besøge jer i jeres kreative miljø i hjertet af Odense🤩!”

– Sara Heidemann Pedersen, Udviklingskonsulent i Skive Kommune

Det lille kontor i Nørregade i Odense C fik i fredags besøg af Skive Kommunes IT-Styregruppe for dagtilbud og skole – og det var en stor succes!

Her havde vi forberedt oplæg om vores metoder og tilgange, aktiviteter og gode snakke.

Skive besøg

Med denne flok fra Skive Kommune mødte vi virkelig nogen, der brænder for præcist de samme ting, som vi i Guldastronaut gør🤩

Gruppen var meget interesserede i vores teorier og tilgange – og gav også os mange fine ting at tænke over. Vi fik sparret rigtig godt med dem – og givet dem blod på tanden til at gå hjem og gå i gang med at tænke mere leg og ‘unplugged’ ind i dagligdagen.

Gruppen var også en virkelig en god sammmensat gruppe af sympatiske og kompetente mennesker, der alle har en unik rolle i det netværk, de sidder i. Vi gik også hjem berigede.

I Skive Kommune har de lavet en fin IT-strategi og vision for skole og dagtilbud, hvor de deler vores drømme om at udbrede teknologiforståelse til alle ligegyldigt alder, køn og forskellige interesser.

Alt for meget på programmet

Vi havde forberedt ALT FOR MEGET til de 3 timer, vi havde besøg, men det gør vi tit. Vi vil gerne sikre os, at vi kan gribe de snakke, der kommer, og at der også er tid til at lege og få hands-on. Det er, når man selv får det i hænderne, at den rigtige kobling til praksis opstår – og det er der, de fede AHA-øjeblikke opstår.

Pauline delte ud af sin viden og erfaring inden for teknologiforståelse, computational thinking, leg og 21st century skills.

Og Martin inspirerede med vores legende læringsuniverser og sjove, computationelle kodelege.

Vi nåede ikke ‘Totte koder’ denne gang eller at lege så meget, vi ønskede. Men det når vi næste gang!

Og til gengæld fik vi også talt en masse sammen, drukket kaffe og spist lækker brunsviger.

Det er ikke sidste gang, vi holder workshop i vores lille sted i Nørregade – og heller ikke sidste gang, vi ses med Skive!