Teknologisk temadag i Esbjerg – og du er inviteret!

Teknologisk temadag i Esbjerg – og du er inviteret!

Hvad er ligheden mellem kodning og pizza? 🍕

Det – og meget mere – kan du finde ud af til teknologisk temadag i Esbjerg, hvor Martin fra Guldastronaut også deltager! På temadagen tager han dig igennem principperne for kodning – alt sammen forklaret håndgribeligt og letforståeligt med karakterer og objekter, vi omgiver os med i hverdagen!

På temadagen vil der både være et oplæg og en workshop. Til oplægget kan du glæde dig til at se ham kode live on stage, hvor han vil en robot med DUPLO klodser og Børnetube. Derudover vil han fortælle om alt fra læringsrobotter til prototyper i Børnetube, såvel som hvordan Guldastronaut arbejder med teknologiforståelse i både dagtilbud og skole.

Til workshoppen får du selv muligheden for at prøve kræfter med at programmere, lege med robotsprog samt kode dig selv. Med fortællingen om Pingvinen Jack på Blåbotternes Planet bliver du udfordret i praksisnære øvelser og lege, der tager dig igennem en læringsproces med grundelementerne i programmering, computationel tankegang og 21st century skills.

Temadagen henvender sig til digitale ambassadører, digitale superbrugere, ledere og andre, der er interesserede i digitalisering inden for dagtilbud.

Vi glæder os til at se dig til en dag fyldt med leg og teknologi – det bliver mega fedt!

Det praktiske

Det eneste, du skal have med, er

  • 1 stk pædagogisk ipad og
  • 1 stk Blue-Bot eller BeeBot

Martin medbringer alt, hvad kreahjertet begærer, og der er derfor materialer, klodser, måtter, legetøj, tuscher, sakse og tape til alle. Han tager også Guldastronaut bøger med, som der vil være mulighed for at købe med hjem.

Dato og tidspunkt

Tirsdag den 13. juni 2023

Kl. 08.00-15.00

Sted

Esbjerg Kommune

Torvegade 74

6700 Esbjerg

Tilmelding

Kontakt Kristian Georgsen på krg@esbjerg.dk for at tilmelde dig.

Det er gratis at deltage, men der er egenbetaling på frokost.

Tilmeldingsfrist

Mandag den 5. juni 2023