Kontor i hjertet af Odense: Rummet til fordybelse i teknologi

Den seneste tid har vi haft travlt i Guldastronaut. Ikke kun på grund af spændende workshops og møder, men også fordi vi er flyttet. Vi har nemlig fået et nyt kontor! I hjertet af Odense C i Nørregade nr. 39-41 ligger Guldastronauts nye base, som fremadrettet skal danne rammen om vores virke.

Vores nye base åbner op for en masse muligheder, som vi ikke kan vente med at udforske. Blandt andet giver kontoret mulighed for at afholde in-house workshops og undervisning. At fungere som arbejdscafé med mulighed for en god kop kaffe. At møde nuværende såvel som potentielle samarbejdspartnere. At besøgende kan afprøve vores robotter og andre sjove dimser. Sidst, men ikke mindst, at vise vores fulde læringsunivers frem i form af vores undervisningsmateriale og teknologi.

Det er også vores ønske, at kontoret bliver mere end bare et arbejdssted og butik. Vi ønsker at skabe et fællesskab. Et rum, der inspirerer til kreativitet og nysgerrighed over for teknologi og opfinderi gennem leg og kreativ udfoldelse.

I løbet af den seneste uge har vi derfor arbejdet på højtryk for at få kontoret klar til den officielle åbning i uge 21. Hvis du er nysgerrig på Guldastronauts univers af teknologi, design og opfinder, kan du følge med på både Instagram, Facebook samt tilmelde dig vores nyhedsbrev for at holde dig opdateret om kommende aktiviteter og arrangementer på kontoret.

Har du allerede nu en idé til en workshop omkring kodning, robotter eller noget helt tredje, du gerne vil have afholdt for dig og fx medarbejdere på vores kontor? Kontakt os her for at aftale nærmere, så åbner vi hellere end gerne dørene eller kommer ud til jer med et skræddersyet forløb.