Magiske Dage-workshop: Design dit eget sjæledyr

Magiske Dage-workshop: Design dit eget sjæledyr

Drømmer du om at træde ind i en verden af magi og trolddom kombineret med opfinderi og teknologi? Vil du lave dit helt egen sjæledyr, som du selv skal designe? Så skal du helt sikkert deltage i vores workshop i efterårsferien, når Guldastronauts Opfinderklub gæster Magiske Dage Festivalen!

Hos Guldastronauts Magiske Dage-workshop kan du designe dit helt eget sjæledyr! Med alt godt fra kreakassen bestående af limpistoler, pap, LED-lys, glimmer, perler og meget mere får du mulighed for at bygge dit sjæledyr. Du får udleveret et makerkit, så dit sjæledyr kan lave magiske handlinger, når besværgelser kastes. Skal det eksempelvis have lysende øjne? Eller skal det holde en lysende ildkugle? Uanset hvad du vælger, hjælper vi dig med at vække dit dyr til live, så du kan gå fra workshoppen med et sjæledyr rigere såvel som viden om og hands-on erfaring med teknologiforståelse!

Guldastronautcaféen er selvfølgelig også åben, og der vil derfor være mulighed for at købe varme eliksirer i form af god kaffe og fantastiske forfriskninger til både børn og voksne.

Workshoppen henvender sig til børn fra 6-16 år, men alle med hang til magi og opfinderi kan selvfølgelig deltage. Uanset om du kommer med ingen eller nogen erfaring med teknologi, lover vi, at det bliver sjovt!

Vi ser frem til en dag fyldt med magi, sjov og teknologi!

Det praktiske

Workshoppen varer ca. 30 minutter. Der er til kreamaterialer til rådighed, ligesom du får udleveret et makerkit med alt, hvad du skal bruge. Hvis du ønsker at købe mere udover dette kit, er der mulighed for at tilkøbe flere sjove dimser på dagen.

Vi har plads til 8 deltagere pr. workshop.

Dato og tidspunkt

Lørdag den 21. oktober 2023

Kl. 09.00-16.00

En ny workshop starter hver hele time, og den sidste workshop finder derfor sted kl. 15.00

Sted

Guldastronauts seje kontor

Nørregade 39-41

5000 Odense C

Tilmelding

Update 1. oktoberNu er der udsolgt skriv hvis i vil MEGET gerne vil med 🙂
Update 3. oktober 
Så er der flere billetter igen!!
Vi har lavet en vagtplan og kaldt flere folk på arbejde for at kunne imødekomme den store efterspørgsel på vores workshop

Da der er et begrænset antal pladser til rådighed, er tilmelding nødvendigt.

Find billetter her på dette LINK ( billetto – åbner i en ny fane )

Tilmeldingsfrist

14. oktober 2023 kl. 09.00

Vil du med i Guldastronauts Opfinderklub?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev for at få nys om, hvornår Guldastronauts Opfinderklub afholder andre spændende arrangementer, så du kan bygge endnu flere seje ting med teknologi og krea!