Teknologiforståelse i børnehøjde: Et Guldastronaut-kursus på Designskolen i Kolding!

Teknologiforståelse i børnehøjde: Et Guldastronaut-kursus på DSKD!

Drømmer du om at få metoder, tilgange og værktøjer til at inddrage nye teknologier og opfinderi i dit pædagogiske arbejde med henblik på at styrke børns kreativitet, evner til problemløsning og opfindsomhed gennem leg og storytelling?

Så er du heldig!

I samarbejde med Designskolen Kolding udbyder vi nemlig kurset ’Teknologiforståelse i børnehøjde – med fokus på leg, opfindsomhed og storytelling’ til efteråret!

Vi kobler teorier om Playful Learning og Computational Thinking med leg, opfindsomhed og storytelling, så du bliver i stand til at sætte din egen opfindsomhed i gang.

Derudover lærer du at bringe teknologier i spil – alt sammen baseret på nyeste viden inden for feltet samt gennemprøvede metoder og tilgange.

Som deltager får du derfor værktøjer til at udvikle lege, der sætter gang i teknologiforståelsen i – ja, børnehøjde! Aktiviteter, der træner børnenes tankegang i forhold til kodning, og som styrker deres evne til problemløsning.

Fik vi sagt, at kurset selvfølgelig bliver spækket med hands-on?

Se vores fede video for at høre nærmere om, hvad du får ud af kurset – og hey, tag endelig fat i os, hvis du har nogen spørgsmål om kurset!

Hvem kan deltage?

Det her kursus er på mange måder MEGA fedt! Men det er særligt genialt, fordi alle fra landet kan deltage, og så skal der kun søges om penge fra deres leder til én person! Så er du pædagog, lærer i indskolingen, it- og teknologivejleder eller lignende fra en kommune, der ikke tidligere har haft den luksus at købe uddannelsen eller haft teknologiforståelse øverst på dagsordenen, så kan du – og måske en kollega – altså slå til nu!

Vigtige datoer!

Kursusstart er 30. oktober 2023, og tilmeldingsfrist er 27. september 2023.

Lyder kurset noget for dig og/eller dine kollegaer? Så læs mere og tilmeld jer lige her på Designskolen Koldings hjemmeside.