Vilde Robotter 2023: Masterclass i ‘Børns læring med robotter’

Vilde Robotter 2023: Masterclass i ‘Børns læring med robotter’

I fredags løb Vilde Robotter 2023 festivalen af stablen, og Guldastronaut var så heldige at være repræsenteret til dette fede arrangement! Under overskriften ’Børns læring med robotter’ afholdt Martin en spændende masterclass sammen med andre deltagere, som alle bød ind med spændende vinkler på en fælles vision, vi alle brænder for: At skabe kreative og opfindsomme børn og voksne igennem design, teknologi og opfinderi.

En fælles vision

Årets Vilde Robotter festival formåede at samle en god flok af passionerede mennesker inden for robotteknologibranchen, og masterclassen i børns læring om robotter var ingen undtagelse. Det var megafedt at møde andre, der brænder for at implementere robotteknologi i børnehøjde, og hvordan vi gør det allerbedst. Guldastronauts bidrag i masterclassen var derfor at fortælle om tidligere opfinderprojekter, som Martin har hacket og genskabt med skoleværktøjer. Deltagerne blev selvfølgelig også inviteret med på Blåbotternes Planet med Pingvinen Jack! Martin viste også opfinderi in action, idet han byggede en flaskeautomat i Scratch (den kan du i øvrigt tjekke ud her ved blot at trykke på tasten 1 i Scratch for at prøve automaten).

Lun på tinkering?

Vil I gerne i gang med tinkering med robotteknologier, installationskunst samt interaktiv formidling med digitale indspark? Vil I gerne blive seje til at kode egne idéer? Eller måske noget helt tredje, der har med design, teknologiforståelse og opfinderi at gøre? Skriv endelig til os, så vi kan realisere jeres idéer og tanker! Husk også, at vi har to fede oplæg, som I bør booke til efteråret! Læs om dem her og her.