Jack og Monster bygger et trafiklys

128,00 kr.

Når du køber Jack og Monster bygger et trafiklys, får du:

🚓 Et historiehæfte med historien om Jack og Monster, der leger biler og bygger et trafiklys til deres leg

🚒 Et opgavehæfte med 30+ kreative, varierende opgaver til leg og læring med STEAM

-
+

Beskrivelse

Jack og Monster bygger et trafiklys er ét sæt historie- og opgavehæfte ud af 8 i serien STEAM i Dagtilbud.
I Jack og Monster bygger et trafiklys leger Jack og Monster biler på stranden. Monster vil have et trafiklys til legen, så Jack opfinder et trafiklys ud af nogle seje klodser (lightstax).

I opgavehæftet er der mange sjove lege med trafikregler, farver og byggeopgaver! Der er opgaver med duplo, lightstax, rim og remser til trafikken, huskespil – og der skal skrives bøder! Der er også en sjov trafikleg til Bluebotten og lege med arbejdsbiler!

De 8 historier og 8 opgavehæfter til STEAM i Dagtilbud er designet til målgruppen 1-6 år. Materialerne er fyldt med sjove og kreative opgaver til børnene. De bliver mødt af lege, der relaterer sig til læreplanstemaerne:

  • Natur, Science og Udeliv. Herunder især med fokus på Computationel Tænkning, Matematisk opmærksomhed, Undersøgende tilgang og arbejdet med dyreliv samt former, farver og størrelser.
  • Kommunikation og Sprog. Herunder især med fokus på nye begreber inden for STEAM, samarbejde og turtagning samt historiefortælling som danner ramme om alle materialerne.
  • Alsidig Udvikling. Herunder især med fokus på Kreativitet og fantasi, at (turde) udtrykke sig fysisk og verbalt, samarbejde og digitale kompetencer
  • Krop, Sanser og Bevægelse. Herunder især med fokus på at arbejde taktilt med klodser og diverse materialer både inde og ude samt sang, musik og fysiske lege
  • Kultur, Æstetik og Fællesskab. Herunder især med fokus på indtryk og udtrykMaterialet lægger op til at arbejde med forskellige udtryk såsom at bygge, tegne, lege, synge, bage, spille og fortælle.
  • Social Udvikling. Herunder især med fokus på samarbejde, lege sammen, løse opgaver sammen og være fælles om nye historier og oplevelser.

Hvis du også ønsker pdf’en til aktiviteterne, kan du købe dem her. Husk, du må ikke dele linket med andre, og linket må kun bruges til download i dit hjem eller i det hus, som materialet er købt til.

Yderligere information

Vægt 0,175 kg

vidensbanken

Gå på opdagelse i vores vidensbank og bliv klogere på vores metoder og tilgange eller lad dig inspirere af vores tutorials eller giveaways. Her finder også nyeste udgave af vores nyhedsbrev.