Aktiviteter til Jack og Ruddi bygger en zoo – PDF

44,00 kr.

Med dette aktivitetshæfte får du printbare udgaver af opgavehæftet til Jack og Ruddi bygger en zoo

🦒 Et opgavehæfte med 30+ kreative, varierende opgaver til leg og læring med STEAM

Husk, du må ikke dele linket med andre, og linket må kun bruges til download i dit hjem eller i det hus, som materialet er købt til.

-
+

Beskrivelse

Dette er en pdf-udgave af aktivitetshæftet

Jack og Ruddi bygger en zoo er ét sæt historie- og opgavehæfte ud af 8 i serien STEAM i Dagtilbud.
I Jack og Ruddi bygger en zoo bygger Jack og Ruddi fire dyr i Duplo: 1 gul giraf, 1 grøn krokodille, 1 blå hval og en rød papegøje. Det er sjovt at bygge dyr, synes Jack og Ruddi!
I opgavehæftet er der mange sjove lege med dyrene, farver og sange!

De 8 historier og 8 opgavehæfter til STEAM i Dagtilbud er designet til målgruppen 1-6 år. Materialerne er fyldt med sjove og kreative opgaver til børnene. De bliver mødt af lege, der relaterer sig til læreplanstemaerne:

  • Natur, Science og Udeliv. Herunder især med fokus på Computationel Tænkning, Matematisk opmærksomhed, Undersøgende tilgang og arbejdet med dyreliv samt former, farver og størrelser.
  • Kommunikation og Sprog. Herunder især med fokus på nye begreber inden for STEAM, samarbejde og turtagning samt historiefortælling som danner ramme om alle materialerne.
  • Alsidig Udvikling. Herunder især med fokus på Kreativitet og fantasi, at (turde) udtrykke sig fysisk og verbalt, samarbejde og digitale kompetencer
  • Krop, Sanser og Bevægelse. Herunder især med fokus på at arbejde taktilt med klodser og diverse materialer både inde og ude samt sang, musik og fysiske lege
  • Kultur, Æstetik og Fællesskab. Herunder især med fokus på indtryk og udtrykMaterialet lægger op til at arbejde med forskellige udtryk såsom at bygge, tegne, lege, synge, bage, spille og fortælle.
  • Social Udvikling. Herunder især med fokus på samarbejde, lege sammen, løse opgaver sammen og være fælles om nye historier og oplevelser.

Husk, du må ikke dele linket med andre, og linket må kun bruges til download i dit hjem eller i det hus, som materialet er købt til.

vidensbanken

Gå på opdagelse i vores vidensbank og bliv klogere på vores metoder og tilgange eller lad dig inspirere af vores tutorials eller giveaways. Her finder også nyeste udgave af vores nyhedsbrev.