Oldemors Opskriftsbog

128,00 kr.

Når du køber Oldemors Opskriftsbog, får du:

🐧Et historiehæfte med historien om Pingvinen Jack, der får Oldemors Opskriftsbog i fødselsdagsgave

🐧Et opgavehæfte med 20+ kreative, varierende opgaver til leg og læring med STEAM

-
+

Beskrivelse

Oldemors Opskriftsbog er ét sæt historie- og opgavehæfte ud af 8 i serien STEAM i Dagtilbud.
I Oldemors Opskriftsbog møder vi Pingvinen Jack for første gang! Han har fødselsdag og fylder 5 år. Han får en sin oldemors store opskriftsbog, som er fyldt med spændende opfindelser, man kan bygge og lege med. Jack bygger en raket og flyver en tur.

I opgavehæftet er der mange sjove lege med med opskrifter! Der skal både bygges i duplo, bages kager, klippes og klistres og tegnes.

De 8 historier og 8 opgavehæfter til STEAM i Dagtilbud er designet til målgruppen 1-3 år. Materialerne er fyldt med sjove og kreative opgaver til børnene. De bliver mødt af lege, der relaterer sig til læreplanstemaerne:

  • Natur, Science og Udeliv. Herunder især med fokus på Computationel Tænkning, Matematisk opmærksomhed, Undersøgende tilgang og arbejdet med dyreliv samt former, farver og størrelser.
  • Kommunikation og Sprog. Herunder især med fokus på nye begreber inden for STEAM, samarbejde og turtagning samt historiefortælling som danner ramme om alle materialerne.
  • Alsidig Udvikling. Herunder især med fokus på Kreativitet og fantasi, at (turde) udtrykke sig fysisk og verbalt, samarbejde og digitale kompetencer
  • Krop, Sanser og Bevægelse. Herunder især med fokus på at arbejde taktilt med klodser og diverse materialer både inde og ude samt sang, musik og fysiske lege
  • Kultur, Æstetik og Fællesskab. Herunder især med fokus på indtryk og udtrykMaterialet lægger op til at arbejde med forskellige udtryk såsom at bygge, tegne, lege, synge, bage, spille og fortælle.
  • Social Udvikling. Herunder især med fokus på samarbejde, lege sammen, løse opgaver sammen og være fælles om nye historier og oplevelser.

Hvis du også ønsker pdf’en til aktiviteterne, kan du købe dem her. Husk, du må ikke dele linket med andre, og linket må kun bruges til download i dit hjem eller i det hus, som materialet er købt til.

Yderligere information

Vægt 0,15 kg

vidensbanken

Gå på opdagelse i vores vidensbank og bliv klogere på vores metoder og tilgange eller lad dig inspirere af vores tutorials eller giveaways. Her finder også nyeste udgave af vores nyhedsbrev.