GULDASTRONAUT er et forlag og et designbureau, hvis mission er at skabe kreative, opfindsomme børn og voksne igennem design, teknologi og opfinderi.

Vi udvikler koncepter og produkter i samspil med børn og voksne – vi motiveres af sammen at udvikle fremtidens designobjekter.

Hvad gør vi?

Vi hjælper pædagoger, dagplejere, lærere, ledere og bibliotekarer med at navigere i feltet Teknologiforståelse. Vi har specialiseret os i design og opfinderi, herunder design tænkning, designprocesser, digitalt design og interaktion, opfindsomhed, kreativitet, engineering og innovation samt pædagogik og didaktik.

Hvad hjælper vi dig med?

Kig under fanen ydelser, hvor vi udfolder vores materialer og ydelser for dagtilbud; dagpleje, vuggestue og børnehave, skole og fritid. Er du primært interesseret i produkter; altså fysiske og digitale undervisningsmaterialer til teknologiforståelse fra 1-12 år, så kig i vores webshop, er du mest optaget af kompetenceudvikling, så gå direkte til vores overblik over workshops og miniuddannelser.

Hvem er vi?

Denne film tager udgangspunkt i vores arbejde med de 1-3-årige og giver samtidig et blik ind i, hvad vi står for i Guldastronaut og hvilken verden, vi drømmer om.

Se, hvordan vi leger med teknologi i børnehaven

Og her kan du se et klip fra TV-avisen, som handler om Guldastronauts Coding Class Toddler-kompetenceforløb, som vi har designet og skræddersyet til Odense Kommune. Coding Class Toddler-forløbet er også lavet som fysisk materiale i form af en bog med aktiviteter, refleksionsark og andre læremidler, og Guldastronaut tilbyder også Coding Class Toddler-forløb til andre kommuner til uddannelse af deres pædagoger og andre fagfolk.

Guldastronaut har været i 40 børnehaver i Odense Kommune, hvilket omfatter efteruddannelse af 80 pædagoger og inddragelse af ca. 600 børn.

Kunder & Samarbejdspartnere: Odense Kommune, Børnene i Robotbyen, Dagplejen Nord i Odense, Fredericia Kommune, Holluf Pile-Tingkær Børneinstitution, Odense Hovedbibliotek, Europe Direct Odense, Nyborg Bibliotek, Lekolar med flere!

Cases: En Makerspacemodel i Fredericia Kommune, Coding Class Toddler, Kodning i Dagplejen, Makerpædagoguddannelsen, Kodeeventyret som stort online event, Opfinderklub på Nyborg Bibliotek og mange flere!


Udvalgte varer fra butikken